View Single Post
Vechi 17.04.2011, 18:53:24
ioan_strainul
Guest

Implicit Sa luam armele lui Dumnezeu si vom birui

Preiubitilor frati si surori Intru Hristos sa luam armele care nilea dat Dumnezeu si sa nu desnadajduim In marele ajutor si mila de la creator ca El atIt de mult nea iubit In cIt a dat pe singurul Sau Fiu sa moara pentru pacatele noastre si cu ajutorul sau de Tata la trimis sa desrobeasca oameni care erau morti In pacatul stramosesc, ira El Hristosul care a primit sa se rastigneasca pt. noi nea Invatat sa cerem de la Tatal In Numele Lui toate de care avem nevoie si El Dumnezeu In numele si pentru dragostea Lui de tata toate nile va da ce este de folos si de trebuinta sufletelor si trupurilor noastre,
Nu ne Invata El sa nu desnadajduim si sa nu disperam ci sa luptam lupta cea buna care este , dragoste si iubire de Dumnezeu si de aproapele nostru, sa fim ca si copii care la intrarea In Ierusalim a domnului au asezat hainele lor sub picioare mInzului asinei in semn de recunostinta si dragoste pt. Hristos .
Frati mei sa credem cu tarie In promisiunile facute de Hristos si In proorocia care spune ca Biserica lui Hristos adica noi care trudim si rabdam multa ocara pt fapta noastra de dragoste si de iubire si smerenie nu vom peri si nu ne va birui nici portile iadului pt ca noi slujim Lui Hristos care a DarImat portile Iadului si a rupt legatura morti si nea dat dreptul la veata cea vesnica .
Spun ca rabdam ocara pt ca eu stiu ca multi dintre fratiile voastre care din smerenie nu o spuneti Insa Hristos va cunoaste si stie totata truda voastra , care nu va ramIne ne rasplatita In Imparatia cerurilor, pentru ca stiu si cunosc ca faceti cunoscut pe Hristos oamenilor si lumi In care traiti iar ocara nu IntIrzie sa vina de la vrajmasi cruci si al lui Hristos , eu ma confrunt cu multe astfel de cazuri aici unde sunt departe si IntIlnesc multi care vin cu Invataturi mincinoase si amagitoare care cauta sa rupa pe multi de Biserica si sai duca spre secte Insa daca vine Hristos In ajutorul meu pe toti iam dovedit cu cuvIntul care Domnul mil pune pe buze si cu raspunsul care El ma Invata sa dau acestor oameni pt care mult ma rog pentru ca asa cere MINTUITORUL meu ca eu sa ma rog si pentru cei ce ma Infrunta si sa iubesc pe cei ce ma urasc sa lupt lupta cea buna cu amele biruintei lui IISUS, amin amin amin
Slavit sa fie Domnul +++ +++ +++ +++ Slava Tatalui si Fiului si Sf. Duh amin amin.
Doamne departeaza de mine Duhul MIndriei si daruieste mie robului tau zmerenie si dragoste de tine si de aproapele meu amin amin amin
Reply With Quote