Vorbim asa ca sa zicem ca vorbim. Sa fim seriosi aspectul fizic conteaza. Frumusetea interioara o poti percepe doar cand incepi sa cunosti omul. Iar exemplul cu doamna de dupa ghiseu a fost ca sa atrag atentia ca in cazul in care ai un loc de munca care presupune lucrul cu publicul nu te poti prezenta oricum. Nu cred ca directorul banci va permite ca personalul sau de deservire a publicului sa se prezinte la lucru cu marama pe cap cu cearcane, etc. ca na sa te machezi e pacat mare de tot si ca tu ai asa o frumusete interioara care e suficienta. Daca o sa procedam asa o sa muncim nu stiu unde ca nu te angajeaza nimeni daca ai un aspect fizic neplacut si pe care refuzi sa il imbunatatesti cu un produs cosmetic pt ca e pacat.
Si nu vb de pe pereti pt ca stiu cum se analizeaza un CV si o persoana care s-a prezentat la un interviu
De parca nu am trai in secolul XXI.
Nu neg faptul ca un suflet frumos face cat 1000 de persoane cu aspect fizic placut insa sa folosesti produse cosmetice pt a ajuta natura care in unele cazuri nu a fost prea darnica nu e pacat. Numai sa se faca totul cu limita si bun simt dupa cum s-a mai precizat.
Doamne ajuta!
|