Citat:
În prealabil postat de dillema
Am trait intr-un anumit mediu si sincer iti spun, chiar si cei care se bateau cu pumnul in piept ca sunt credinciosi isi aleg sotia dupa criteriul frumusetii.
|
Intr-adevar, frumusetea fizica are ponderea ei si nu cred ca cineva poate sa spuna ca nu-l intereseaza deloc acest aspect, dar eu cred ca trebuie sa vedem dincolo de asta, si care dintre frumuseti are pondere mai mare, cea fizica sau cea interioara, e alegerea fiecaruia. Stii cum se spune : ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca, asa ca ceea ce cauti la sot/sotie aia gasesti.
Ceea ce mi se pare gresit e sa respingi de la inceput un om doar pentru ca aspectul exterior nu corespunde standardelor din ziua de azi, pentru ca nu se stie ce ai putea gasi in spatele infatisarii, poate ai gasi un suflet minunat care te-ar face sa vezi acea persoana mai frumoasa decat oricine. Gandeste-te cand vezi pe strada un baiat urat cu o fata frumoasa tinandu-se de mana sau invers, te gandesti oare ce-a vazut la el/ea. Ei bine, eu cred ca a vazut dincolo de aspectul fizic, a descoperit ceva mai frumos si mai atragator, un suflet de care s-a indragostit si pe care cu siguranta il va iubi vesnic.