Citat:
În prealabil postat de Casiana
De ce sa ne amagim? Eu nu cred ca te poti apropia de un om daca nu te atrage fizic. Sa nu uitam ca aspectul fizic este cel care creeaza primul impact. Nu sta nimeni sa zica hai sa iti cunosc sufletul sa vad cat e de frumos. Machiajul ajuta si ajuta foarte mult daca este de calitate si daca este aplicat in cantitati mici pt a nu arata ca un clovn.
Si sa nu uitam ca traim in secolul XXI si ca femeia mai si lucreaza si daca ai un seviciu in care nu te poti prezenta oricum adica asa cat se poate de naturala nu cred ca machiajul mai este un moft ci o necesitate. Caci daca mergi la banca si de dupa ghiseu se arata o domnisoara cu cearcane si cu un cos imens pe nas ti-a stricat toata ziua.
Doamne ajuta!
|
Chiar crezi ca aspectul fizic este atat de important? Am vazut persoane fizic urate dar frumusetea si pacea interioara le lumina chipul incat fardul ar fi fost de prisos. Sa vad o femeie sau un barbat frumos la ghiseu si sa imi vorbeasca de doi bani...sincer o prefer pe aia cu cosuri.
Ce stiu de la o prietena foarte buna care avea duhovnic un parinte calugar...parintele i-a spus ca sa nu mai umble ca o calugarita imbracata daca nu are de gand sa intre in manastire. Trebuie sa tinem pasul cu societatea (bineinteles in limitele bunului simt) incat sa nu aducem sminteala si chiar a incurajato sa se macheze discret, sa poarte ceva elegant sa nu atraga atentia etc.