Citat:
În prealabil postat de catalin_sem
... vreau sa am argumente clare ca sa pot sa ii combat si sa-i intorc la adevarata biserica lasata de Mantuitorul nostru Iisus Hristos prin sf Apostoli.Va rog mult.
|
Ca sa poti aduce pe cineva la "adevarata Biserica" va trebui mai intai sa-ti cunosti aceasta Biserica si invatatura ei, apoi sa cunosti invatatura celor pe care doresti sa-i combati si sa-i combati cu propriul lor material dar venind cu argumentele invataturii tale.
Dupa felul in care ai pus problema aici eu te sfatuiesc sa stai cuminte ca inca mai ai tu multe de invatat despre propria ta biserica, adica cea ortodoxa in care sunt si visarionistii, iar ei comparativ cu tine stapanesc destul de bine dogmele dar le-au interpretat cum le-a convenit lor sa isi dovedeasca singuri ca merg pe drumul mantuirii.
Tu mai bine discuta cu duhovnicul tau, spune-i parerea ta si ce te-ai gandit sa faci si vezi ce-ti spune si el...si in continuare eu te sfatuiesc sa mai ai rabdare pana sa iei atitudine impotriva la ceea ce nici tu nu cunosti...sau crezi ca daca esti la seminar detii adevarul si invatatura?