View Single Post
Vechi 03.04.2011, 21:46:47
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Da,doar ca de fiecare data cand ne indragostim credem,firesc,ca este "the one"...:)
Eu chiar in perioada aceasta pun punct relatiei cu cel care credeam ca e jumatatea mea,care vroia sa fiu sotia lui,sa avem familie etc Chiar si verighetele erau luate...:)
Nu este simplu deloc,mai ales cand iubesti omul,insa decat sa tragem de un ideal,sa continuam sa ne mintim si eventual sa ajungem la o casnicie finalizata cu divort sau mai rau,copii ramasi fara ambii parinti,cred ca mai bine ne luam valul de pe ochi cand inca nu e prea tarziu!
Iar referitor la singuratate,o simt destul de intens,pentru ca din cauza felului sau de a fi cam toti prietenii mei s-au indepartat,insa probabil asa trebuie sa fie,sunt experiente de viata care ne invata mai multe despre noi,chiar daca aduc si suferinta,deziluzii...important este sa nu ne pierdem speranta si sa credem ca,cu ajutorul lui Dumnezeu,ne vom gasi cu totii locul in aceasta lume asa cum trebuie sa fie pentru fiecare!
Viteaza fata noastra! Nu pot decat sa te admir cu toata inima pentru curajul pe care il ai de a NU FACE COMPROMISURI, de frica singuratatii!

Esti o tipa grozava (asa sunt toate cele care folosesc argila ) si eu sunt pregatita sa te sustin in momentele in care iti doresti asta. Asa cum spune si MariS,suntem aici mai mult decat un simplu nickname.:-)

Ceea ce faci tu acum, iti va fi rasplatit insutit.Ai sa vezi.

Se spune ca Dumnezeu permite sa avem experiente neplacute, pentru ca atunci cand ne intalnim jumatatea, sa stim s-o apreciem la adevarata valoare.
Iar pentru faptul ca in decizia luata, nu te temi nici de gura lumii, o sa primesti cu siguranta si un Bonus de Sus!:-)

Te imbratisez cu mult drag,
Reply With Quote