Citat:
În prealabil postat de Mirela0110
una e ca e primit in sanul unei comunitati, este iertat de trecut, (asa cum Iisus l-a iertat pe talhar si l-a primit in Rai) si este considerat ca un om ca oricare altul, fara sa fie aratat cu degetul pentru trecutul lui, ca na, omul mai face greseli pe care le regreta si fiecare om are voie la o a doua sansa si alta e sa stai zi si noapte cu el. eu nu as fi facut niciodata familie cu un puscarias, care poate avea si probleme psihice, mai stii ce apucaturi poate sa capete un om iesit din puscarie? ... nu stiu eu sunt mai fricoasa de felul meu.
am cunoscut pe cineva care a umblat cu un puscarias si i-a mancat zilele .. si banii... si sanatatea ... pe fata se dadea mieluselul cuminte dar de fapt era o lichea ... bine, asta e cazul pe care il cunosc eu ... bineinteles, nu toti puscariasii sunt asa ... acum depinde foarte mult si motivul pentru care faci puscarie ... una e sa faci puscarie ca din greseala ai dat peste un pieton cu masina si una e sa faci puscarie pentru furt, viol, talharii ... si daca ar mai avea si probleme psihice ...
de asta, in cazul ce tine doar de mine nu as accepta... daca vine de vb de vreun copil, oricat de mult as incerca eu sa ii explic, si el nu si nu, atunci nu as avea ce sa fac decat sa accept, ca nu am incotro... prefer sa accept orice ar vrea copiii mei decat Doamne fereste sa ii pierd ... oricum ma rog sa ne fereasca Dumnezeu de orice e rau in lumea asta si sa luam intotdeauna deciziile cele mai bune.
|
Chiar mi-am amintit de un fost puscarias,un fost coleg de-al meu...Ce om bun,nu l-am vazut o data nervos,mereu cu zambetul binevoitor!!!Ce relatie deosebita(de amici si colegi)am avut...
Si el s-a casatorit cu cineva care i-a dat credit si au o familie fericita acum;puscarias,puscarias dar mai trebuie sa te uiti si la sufletul omului!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|