View Single Post
Vechi 29.03.2011, 10:36:23
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanacluj Vezi mesajul
Crede-ma ca si mie imi place, dar acum si-a indreptat energia impotriva mea. Intotdeauna am admirat-o pentru forta ei de a se lupta cu toti si cu tot. Inca imi parea rau ca nu am forta ei si ca am mostenit, partial, calmul de la tata. Dar uneori greseste directia si se incapataneaza aiurea fara sa tina cont de ce distruge in cale. Daca nu ar fi vorba de viata mea, chiar m-as distra. Vorba unui prieten: e ca un leu in cusca acum.

Chiar ii iubesc pe amandoi si inca sper, ca proasta, sa revina la sentimente umane. S-ar putea spune ca am ajuns la o lupta " care pe care" . Aiurea.......... ca pana la urma e vorba de vietile noastre............
Draga Ioana, cunosc bine tipul acesta de persoana. Lupta cu toate puterile ca sa fie bine copilului ei, dar nu-l intreaba si pe copil daca "binele" din viziunea ei e si binele din viziunea lui. Odata si odata tot se producea despartirea pentru ca si daca alegeai barbatul pe care il vroia ea, tot aveai parte de interventii intempestive in viata voastra, tot ar fi "dirijat" zborul vostru din "turnul de control", uneori cu efecte dezastruoase pentru "piloti" si eventualii "calatori". Intelegi tu unde bat! Dar odata inchis capitolul, sa incerci sa menti usa deschisa dar..dar..dar numai pentru comunicare, nu si pentru "interventii". Adica sa-ti pastrezi "independenta" atat de greu castigata! De-acu' incolo tinta "dirijarii" ei va fi tatal tau si asa cum bine spunea AlinB s-ar putea sa te trezesti cu el la usa, dupa oarecare timp, ca sa-ti ceara "azil politic" si sa scape astfel de dictatura!
O nunta ca-n povesti iti doresc, draga Ioana!
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote