Citat:
În prealabil postat de ioanacluj
Nu sustin ca fac bine, dar nu cred ca meritam atatea amenintari. Nu sunt copil, spun din nou asta, imi doresc sa mearga casatoria noastra si voi face tot ce pot ca sa mearga, dar nimeni nu detine adevarul absolut. Nu ma imbat cu apa rece, dar daca atatia ani am refuzat cereri in casatorie pentru ca eu consideram ca nu vor merge, acum cand eu consider ca putem face o familie frumoasa, ei de ce nu pot accepta.
OK, poate nu va fi asa si au ei dreptate, dar pot ei sa-mi garanteze, pot sa renunt la o familie pe care o vreau doar ca mama nu poate accepta äsa ceva...........? Cred ca am drepul sa-mi decid viitorul si de asemenea cred ca parintii sunt datori sa dea un sfat, dar de aici pana la o telenovela intreaga..............
|
Imi pare rau ca treci prin aceasta situatie cu parintii........pana la urma tu stii mai bine decat noi cum stau lucrurile cu tine si ai tai, chiar si cerand sfatul unei persoane induhovnicite..tot avem de-a face cu un inconvenient...acela ca nu va cunoaste bine nici pe tine si nici pe ai tai si nici pe viitorul sot!
Totusi, eu cred ca trebuie sa lasi o perioada de liniste si tacere (mai scurta sau mai lunga) ca voi toti sa va mai linistiti. Abia dupa ce v-ati mai linistit e bine ca voi doi sa cautati un duhovnic care sa va spovedeasca si eventual sa-si spuna parerea, sa va dea sfaturi!
Citeste Paraclisul Maicii Domnului timp de 40 de zile pentru ca parintii sa se linisteasca.
Acum insa nu e bine sa purtati discutii pentru ca am impresia ca sunt tare indarjiti!
Situatia ta imi aduce aminte de urmatoare scena: eu fiind in biserica si trebuind sa explic preotului o situatie ce ma privea - incalcita de altfel- despre niste procese, sare o prietena sa-i explice cum stau lucrurile cu mine, eu fiind de fata. Preotul s-a cam suparat si a mustrat-o spunandu-i "Nu-i asa ca tu stii mai bine decat ea ce se intampla in viata ei...?" Ideea fiind ca totusi cel in cauza "vede" lucrurile mai limpede, fiind cel care cunoaste cel mai bine persoanele implicate in acest conflict, intentiile si intamplarile pana la amanunt.
Maicuta Domnului nostru Iisus Hristos sa va lumineze si sa va ajute asa cum crede ea ca e mai bine pentru toti.
Doamne ajuta!