Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Imi pare foarte rau sa aud ca asa stau lucrurile intre tine si ai tai!! Sunt si parinti mai dificili...si probabil ca asa sunt si ai tai, insa cu siguranta trebuie sa incerci sa faci ceva, sa comunici cumva cu ei si sa ii temperezi...pentru ca sunt sigura ca pot reactiona asa si la nervi sau disperare.
Probabil tu le pari acum foarte incapatanata, si mama ta simte ca nu ar face fata pe viitor posibilei tale casnicii nefericite...in opinia ei.
Oricum ar fi...cred ca rugaciunea poate face minuni, si poate aranja lucrurile cum e mai bine. Mergi la manastiri, vorbeste cu cineva care iti inspira tie incredere...si care cu blandete sa te sfatuiasca asa cum e mai bine. De fapt cred ca mai bine ati merge amandoi, poate sa va si spovediti...si sa vedeti ce va spune preotul legat de intreaba situatie generata.
Cateodata noua ni se pare ca actionam bine, si suntem tentati sa ne dam dreptate...dar nu se stie cum ar vedea un om induhovnicit intreaga dilema.
|
Nu sustin ca fac bine, dar nu cred ca meritam atatea amenintari. Nu sunt copil, spun din nou asta, imi doresc sa mearga casatoria noastra si voi face tot ce pot ca sa mearga, dar nimeni nu detine adevarul absolut. Nu ma imbat cu apa rece, dar daca atatia ani am refuzat cereri in casatorie pentru ca eu consideram ca nu vor merge, acum cand eu consider ca putem face o familie frumoasa, ei de ce nu pot accepta.
OK, poate nu va fi asa si au ei dreptate, dar pot ei sa-mi garanteze, pot sa renunt la o familie pe care o vreau doar ca mama nu poate accepta äsa ceva...........? Cred ca am drepul sa-mi decid viitorul si de asemenea cred ca parintii sunt datori sa dea un sfat, dar de aici pana la o telenovela intreaga..............