Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Asa se vede si de la mine...
Mie oricum imi suna cam suspect povestile acestea in care unele femei ajung sa creada, de genul: bietului baiat i s-a impus ca nevasta o anumita tipa de catre anturaj, familie  , a facut un copil fara sa stie ce era cu el...sau din cauza certurilor cu toata lumea voia sa se sinucida...bla bla, pentru ca aceste povesti suna nerealist, arunca vina exclusiv asupra celorlalti...si Doamne fereste ca el sa fi dat cuiva motive sa ii reproseze ceva!!! 
|
Oh, uite si o femeie care nu stie de ce sunt in stare femeile..
Poate omul chiar a vrut sa creada in acea casatorie chiar daca a avut retinerile lui, dar ce a urmat..a fost infernul, pentru ca nu e usor sa impingi un om la sinucidere, dar o femeie poate face asta cu usurinta si de cele mai multe ori cu nonsalanta..cu atat mai mult daca e femeia cu care esti casatorit.
Daca te-ai fi obosit sa citesti tot topicul si ai avea mai multa compasiune si experienta de viata ai fi vazut ca sunt mai multe elemente care dau veridicitate acestei variante, care apropo, mai degraba a fost dedusa decat marturisita clar A-Z.
Oricum, nu cred ca e nevoie sa te convinga cineva cum au stat lucrurile, mai ales ca nu ai contact direct cu partile implicate, Ioana este cea mai in masura sa judece ce e adevarat si ce nu, eu cred ca are suciente competenta in directia asta.