Citat:
În prealabil postat de ioanacluj
Nu ma cunoaste...............aici e problema. La o ultima discutie am ajuns la subiectul: "niciodata nu ai vrut sa faci ce mi-am dorit eu pt tine:.........asta, asta........". Am intrebat-o simplu: " dar pe mine m-a intrebat cineva ce vreau?" Cam despre asta e vorba.
Experienta...........in afara de crescut copiii mei...........in rest cred ca la 34 de ani nu pot fi numita fara experienta intr-o societate de consum care te macina in fiecare clipa
|
Varsta nu are nicio importanta atunci cand vine vorba de experienta uneori...am cunoscut personal femei de 40 de ani, singure...fara a sti sa se comporte in societate...dar care teoretic dupa cum spui tu ar fi trebuit sa nu fie asa...si asta doar pentru ca aveau 40 de ani si traiau intr-o societate de consum.
Decat sa ceri tot felul de opinii pe un forum, si sa le selectezi pe cele care iti convin...mai bine ai intreba un preot ( sau chiar mai multi) ce parere au despre un asemenea viitor sot, despre cum privesti tu viata...si cum privesc reactia mamei tale .