View Single Post
Vechi 23.03.2011, 22:34:51
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data īnregistrćrii: 26.12.2007
Locažie: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de niponul Vezi mesajul
Ca sa intelegeti corect ce inseamna rapirea cu duhul, vedeti inca o relatare asemanatoare a aceluiasi Sfant Apostol:

"Cīt despre mine, mãcar cã n-am fost la voi cu trupul, dar fiind de fatã cu duhul," (1 Corinteni 5:3).

Luati in considerare si ceea ce a spus Mantuitorul a treia zi dupa fagaduinta facuta talharului, cand inca nu fusese in rai, la Tatal.
"Nu mã tine", i-a zis Isus, "cãci īncã nu M-am suit la Tatãl Meu."(Ioan 20:17)

Mantuitorul nu se contrazice in afirmatii. Problema este la modul dvs. de interpretare. Teoria fantomelor va impiedica sa intelegeti corect. Scapati de ea si va veti limpezi.

Aveti ceva impotriva invataturilor Domnului Iisus Hristos? Mantuitorul ne invata despre inviere iar dvs. talcuiti ca si cum ar vorbi despre nemurirea mortilor.

"Cīt priveste īnvierea mortilor, oare n-ati citit ce vi s-a spus de Dumnezeu, cīnd zice:
"Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac, si Dumnezeul lui Iacov?" Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morti, ci al celor vii." (Matei 22:31,32)

Edificatoare in ce sens? Nu ati dat nici un citat care sa spuna ceva despre nemurirea sufletului, inainte de inviere.
Aceeasi problema, citeste mai intai conferinta sau unde s-a vorbit despre suflet.
In al doilea citat Mantuitorul spune ca e tot pe Pamant inviat, nu S-a suit la Tatal. Cred ca ar fi interesant ce spun adventistii, ca Iisus nu avea cum sa moara cu sufletul fiind Dumnezeu.