View Single Post
Vechi 23.03.2011, 17:37:58
luciand luciand is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.04.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Pe pamint nu a fost creata viata.

Viata a fost creata altundeva(nu stim INCA CUM) si importata pe pamint via meteoriti si/sau "vizite" extraterestre. Versiunea cercetatorilor NASA mi se pare cea mai plauzibila bazata pe bacteriile ne-pamintene gasite sub forma fosilizata pe unii dintre meteoritii gasiti in Antarctica. Pamintul doar a furnizat un mediu propice de propagare si partial evolutie a vietii.

Daca Dumnezeu ar fi creat viata pe Terra, acum am fi putut sa reproducem acelasi proces de unii singuri, iar acest lucru s-a dovedit IMPOSIBIL indiferent cum sucim si invirtim elementele CHIMICE
Nu stiu ce te face sa spui ca viata nu a fost creata pe pamant !? Pana una-alta, doar pe pamant exista viata. Daca o mai fi si aiurea, inca nu a detectat-o nimeni. Treaba cu bacteriile gasite de NASA, e cam cusuta cu ata alba... O fi ca si cu celulele organice create in laborator! Au reusit sa "creeze" gudron! Ca gaina cu margica!
Iar faptul ca te stepti sa "invarti elementele chimice" si sa creezi viata, asta da! Asta te face un mic zeu, nu-i asa? Sau unul mai mare ?...
Reply With Quote