View Single Post
Vechi 23.03.2011, 17:10:26
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Lasa ca or sa invete toleranta fata de perversiunile sexuale si educatie sexuala din cele mai mici clase.
Unde vor ajunge acesti copii ,ma intreb?
Cred ca vor fi marcati profund de aceasta educatie sexuala precoce.
Copilaria nu va mai fi copilarie.
Chiar daca un preot a gresit si sa spunem ca a vorbit cu fanatism ,nu cred ca asta va influenta comportamentul copilului in aceeasi masura cu lectiile de educatie sexuala precoce. Vom vedea mame la 11,12 ani pe bancile scolilor .
Las-o mai moale cu isteria "educatiei sexuale"
Eu am predat notiuni de igiena corporala care se numeste mai precis anatomia organelor sistemului de reproducere si daca se face cu cea mai mare seriozitate da rezultate uimitoare. Copiii ies din tenebrele stupide ale ignorantei in legatura cu fluidele care circula prin organele genitale.
Cind se discuta particularitatile reproducerii nici o intrebare nu are caracter personal iar discutiile trebuiesc moderate cu maturitate si seriozitate si totul merge foarte bine ( si asta numai la clasa a 8-a, nu la "cele mai fragede virste, bla, bla)..(aici pe forum se vorbeste foarte mult aiurea in tramvai!).

Nu este cazul sa facem zarva ca niste gainusi ortodoxe speriate cind vine vorba de informatii importante si esentiale. Statisticile au aratat ca rata fetelor minore insarcinate a scazut dramatic in zonele unde se discuta anatomia si fiziologia organelor de reproducere si a metodelor contraceptive, abstinenta fiind cea mai recomandata acestui grup de virsta.,,,si nu ai sa vezi nici o mama de 11,12 ani..astea sunt inventate de tine pe loc, imi pare rau ca-ti spun!
Punct!

Last edited by andreicozia; 23.03.2011 at 17:13:20.
Reply With Quote