Citat:
În prealabil postat de cocorel
Mama ta sa stii ca sufera foarte mult si traieste un cosmar.Improscatu ala cu noroi o fi de cand a trecut de limita rabdarii.Mie mi-a facut mama ceva asemanator si am ajuns dupa multa suferinta sa-i dau dreptate.Pe tine nu cred sa te mai opreasca ceva.Esti indragostita clar si nici un argument nu e valabil in alta directie decat cea pe care o vrei tu acum.Asadara da-i bataie cu planurile de nunta si Dumnezeu sa te ajute sa fie intr-un ceas bun! De o ruptura cu parintii nu poate fi vorba daca va fi cazul vor suferi alaturi de tine si daca vei fi fericita vor fi si ei fericiti.Orice ai face tot copilul lor ramai.
|
Stiu ca sufera mama, ca daca sufeream numai eu nu ma apucam de scris pe forumuri. De hotarata sunt hotarata, de iubit il iubesc, dar contrar parerii generale nu e acea dragoste oarba . Tinand cont ca intr-adevar nu sunt dispusa sa aman nunta sau sa renunt la fericirea mea, aici am intrat ca sa gasesc probabil, alte sfaturi cum sa fac sa nu agravez mai mult situatia si sa ascult si alte pareri.