View Single Post
Vechi 23.03.2011, 12:05:25
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanacluj Vezi mesajul
Varianta o stiu de atunci. M-a sunat un prieten comun si m-a rugat sa citesc ziarele. Atunci nimeni nu a inteles nimic decat ca e arestat. Cateva luni nu a vrut sa vorbeasca cu nimeni.

Dupa ce a iesit si ne-am intalnit i-am pus eu intrebari. Am primit raspunsuri partiale. Incearca sa nu dea vina pe nimeni. Mi-a spus ca nu poate sa-mi explice caci nici el nu intelege clar, dar a incercat pas cu pas sa-m povesteasca ce facea in perioada aia. Restul sunt concluziile mele...........din cele povestite de el si de altii
Da,dar daca nici el nu intelege clar,inseamna ca lucrurile nu sunt chiar rezolvate.
Mie nu mi se pare chiar asa de alarmant faptul ca a ajuns sa faca inchisoare pentru viitorul vostru,ci faptul ca totusi a demonstrat o instabilitate care l-a costat ani din viata si a afectat relatiile cu cei apropiati,cu societatea.Lucrurile astea nu dispar de la sine prin trecerea timpului,asta este problema.