Citat:
În prealabil postat de Melissa
Apoi Ioana draga, asa cum spunea un suflet bun pe alt topic,unii vor sa fie mai ortodocsi ca Domnul Iisus.Chiar daca El iarta, sunt multi care n-o pot face.
Daca tu nu ai nici o problema cu trecutul glorios (si ma refer la jaf armat/probleme psihice)al acestui barbat,trebuie sa intelgi ca mama ta are.Punct.N-ai s-o convingi niciodata.Parerea mea.Vei intelege poate trairea ei,cand vei avea propriul copil.Mai presus de credinta ortodoxa pe care o invoca,instinctul matern de-a te ocroti o indeamna sa te fereasca de un barbat pe care-l crede pentru tine,un pericol evident.
E greu sa-i explici unei mame ca ai si tu liber arbitru si trebuie sa alegi singura, chiar daca iti asumi consecintele, cand ea te percepe ca fiind pe marginea prapastiei..
Nu-ti dau sfaturi,pentru ca nu sunt in masura s-o fac.Fiecare alege singur cum sa-si traiasca viata.Dar am vrut sa te ajut s-o intelegi pe mama ta.
Doamne ajuta!
|
Am vrut sa fiu foarte scurta in primul mesaj. Si sa prezint situatia asa cum e vede si percepe mama.
Sa explic: din mai multe decizii luate gresit, dintr-o stopare a relatiilor cu familia lui (certuri cu parintii), lipsa legaturilor cu prietenii (i-a fost impusa de nevasta) si alte situatii care s-au adunat vreme de vreo 2 ani, a cedat nervos si a vrut sa termine cu viata. A vrut sa se sinucida dar s-a gandit la copilul pe care il are...........asa ca a hotarat ca vrea sa intre in puscarie. Era politist avea arma si a facut o tentativa de jaf armat. A intrat, si a asteptat sa vina mascatii cu toate ca stia ca a fost declansat butonul de panica. Eu il cunosc dinnainte de a face acest lucru, stiam de la prietenii lui ca ceva este in neregula ca e prea retras. Dar nimeni nu a stiut ce se intampla in sufletul lui
Poate ca nu au logica aceste explicatii, dar poate sa inteleaga aceste trairi doar cine a trecut printr-un episod de depresie. Eu am trecut si amalgamul de ganduri care vin in minte .......sunt pre multe uneori. Eu l-am avut pe el langa mine. De asemenea il mai respect pentru toata forta lui de a se da exemplu negativ la cei care au asemenea ganduri.