Citat:
În prealabil postat de kouklakys
Sa va dau si eu un exemplu : asta vara , intr-o duminica ,am avut un accident. Eram doar eu si copiii. Peste 80 km/h ,pierd controlul, intru pe contrasens, incerc sa redresez , nu pot , ies in decor , pe aratura mai exact , ne rostogolim ...iesim pe geam .... Nici o zgarietura , matematic , imposibil... Ce cred eu ( si acum ma trec fiori cand scriu ) : in acele momente Dumnezeu ne-a tinut in brate ! Nu e ceva ce am auzit ...am trait asta ...Toti cei care ne-au vazut se inchinau ...si politistul repeta obsesiv : "Doamna sunteti o norocoasa" , "NU inteleg cum ; accidente la 50,60 km/h au avut capete sparte , sange , ceva , aici..."...
Eu cred ca doar credinta ne-a salvat !
Sa ma contrazica cineva ca Dumnezeu nu exista ! Si inainte credeam insa acum ....
Dumnezeu sa ne apere si sa ne ajute ...ca de vorbit ...toata lumea se pricepe....
|
Daca faptul ca ati scapat demonstreaza ca D-zeu exista, ce demonstreaza faptul ca altii nu scapa?
Zeul la care te inchini e de fapt inginerul care a proiectat sistemele de siguranta ale masinii.
Ce parere ai de accidentul in care s-au ciocnit doi preoti (cel putin asa le ziceti voi)? Unul cu o dacie amarata si cu familia, celalalt mort de beat cu un BMW-u cu o gagica si un prieten. Cei din dacie au murit, ceilalti ar putea spune ca i-a tinut D-zeu in brate iar preotul a incercat sa-si convinga prietena sa ia asupra ei vina desi el conducea masina mult peste viteza legala.