View Single Post
Vechi 21.03.2011, 21:30:08
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Ceea ce iti sare in fata prima data cand urmaresti imaginile acestei manastiri cu copii,este puritatea "personalului" care este aceasi cu a copiilor,parca sunt toti frati,numai ca maicile si preotul sunt frati mai mari!
Inainte de a creea scenarii,ar trebui sa le dam premisa nevinovatiei...
Subscriu la ceea ce a comentat Ory,si anume ca ortodoxia romaneasca ar trebui sa fie mai implicata in actele caritabile ale societatii,gen orfelinate,spitale,azile,oamenii strazii...altfel ce este credinta seaca fara exemple de fapte bune??
Singurele forme de voluntariat care sunt facute de calugari in romania,sunt colectele de bani,donatiile pt constructii de noi manastiri,sau pt reparatiile celor vechi...

Nota:am observat in occident,cum copiii sunt sarutati pe buze de catre parinti,chiar daca sunt de sex diferit-adica tatal isi saruta fata pe gura,sau mama baiatul...nu este nimic erotic,este doar o atingere de sarut,dar eu pt ca am crescut in romania,nu imi pare prea firesc-chestie de traditii...
Ca fapt divers,nici un barbat de aici nu va merge la plaja cu slipuri minuscule,mulate pe posterioare cum se intampla in romania,preferand in schimb pantalonii scurti si largi,iarasi chestie de traditii...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 21.03.2011 at 21:40:52.
Reply With Quote