View Single Post
Vechi 20.03.2011, 11:21:53
_ruxa_ _ruxa_ is offline
Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit

Normal ca discuti matematic atunci cand e vorba de copii. Matematic vorbind, omul isi imparte salariul ca sa ii ajunga de mancare si haine pentru toata familia. E cineva aici care poate sa fie cinstit macar o secunda si sa spuna "io fac cati copii da domnul" ? Dar serios vorbind, cinstit, nu asa, ca domnul zice, domnul a dat dispozitie si eu sunt de acord, dar ce chestie, sa vedeti ca eu ma cam feresc de sex in perioada ovulatiei, si dumnezeu ne-a data pana acum doar doi copii. Nu, concret, cineva care sa poata spune "nevasta - mea si cu mine suntem bugetari, am facut trei copii pana acum si deja e insarcinata cu al patrulea. suntem siguri ca dumnezeu nu ne va lasa sa murim de foame, n-o sa ne mai facem un concediu pana la sfarsitul vietii ca nu ne mai permitem, si mai mult de atat, ne dorim si al 5-lea copil". La modul cat se poate de serios, exista o astfel de persoana pe forum? as vrea sa ii aud parerea, ar fi cea mai avizata persoana care sa ne spuna despre crezul asta.
Pana atunci, eu imi permit sa spun ca cei care sunt necasatoriti sau au 1-2 copii dar sar in sus ca trebuie sa faci cati copii da dumnezeu sunt .... popi. Adica una spun si alta fac.
Reply With Quote