View Single Post
Vechi 19.03.2011, 22:20:42
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta Vezi mesajul
Bine ai venit in clubul fetelor tradate in drAGOSte cel putin o data....by strong..mai urmeaza.Intareste-te ca asta nu-i nimic..multumeste-te ca cel putin nu era insurat cu copii cu nevasta prin alte orase,ca nu era bisexual,ca nu te-a parasit pentru vreun barbat.Experientele acestea sunt inevitabile pana intalnesti ZAnul,fiinta mai mult sau mai putin perfecta.,inarmeaza-te cu rabdare,cu umor si fii dura.:)Sper ca nu te-am jignit(uneori nici nu-mi dau seama cand o fac)
Urzicuta,subscriu.Numai ca sa nu crezi ca exista doar Clubul fetelor tradate in dragoste.Au si barbatii clubul lor.Situatia e unu la unu ca sa zic asa.Cred ,cu tarie,ca barbat sau femeie,pentru niciunul ,nu mai exista astazi FRICA de Dumnezeu,respectul fata de partener,iar despre dragoste ce sa mai vorbim."Nimic nu e ETERN in afara de ...SCHIMBARE!".Mai devreme sau mai tirziu,fiecare dintre noi ,ne convingem de lucrul acesta.Si ,parca Dumnezeu,si-a uitat de noi!Dar,nu.Noi ne-am uitat de Dumnezeu :"toti ne-am abatut,impreuna(femeie si/sau barbat)netrebnici ne-am facut"...
Reply With Quote