Nu am reușit să înțeleg de ce anumiți oameni genii nu acceptă în jurul lor decât oameni genii, oamenii cu un anumit statut social nu acceptă decât oameni la fel, oamenii cu anumite calități nu acceptă decât oameni cu aceleași calități, ca și cum forma ar avea mai multă importanță ca fondul. Încă de la grădiniță se formează grupulețe-grupulețe care pur și simplu nu acceptă prin preajmă așa ziși "intruși" (oare este ceva care vine din instinct?) Este o problemă de comunicare la nivel mondial pe care nu reușesc să o înțeleg.. Este o problemă care chiar trebuie privită din toate unghiurile. O problemă care ar putea să nu mă preocupe dacă nu s-ar pune problema că în fiecare școală, loc de muncă etc există ființe care se simt/sunt marginalizate și suferă, și poate chiar noi suntem sau am fost puși în situația cu pricina ...
Vă mulțumesc mult pentru părerile dumneavoastră! Mai aștept răspunsuri... Dacă ne citesc persoane care sunt discriminate sau discriminează, le-aș ruga să își exprime opinia (bineînțeles, în limita bunului simț, fără tendințe ostentative)
Last edited by lrina Georgeta; 16.03.2011 at 14:52:31.
|