View Single Post
Vechi 15.03.2011, 17:20:55
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kouklakys Vezi mesajul
Eu revin ,obsesiv chiar , si ma intreb : daca inainte de a va cununa in fata Domnului ai "atata de treaba " pai ...cum iti vei petrece viata alaturi de acest om ?!? Hmmmm...
Asta ma intreb si eu...
Si eu am fost pe pasul de a ma casatori cu cineva pe care credeam ca-l cunosc si cand colo mare mi-a fost surpriza...decat o viata cu probleme,mai bine o mica suparare acum si mai cauti un om care crede in fidelitate,in casatorie,care are niste principii solide.
Mie nu mi-a fost jena sa-l urmaresc si chiar vb cu un prieten al meu,programator,sa-i urmarim computerul si telefonul...pana acolo s-a ajuns deoarece unele persoane nu au deloc constiinta si se ghideaza doar pe faptul ca hotul neprins negustor cinstit se numeste!
Unei prietene i s-au intamplat intocmai,la cateva luni de logodna,viitorul sot s-a incurcat cu doctorita lor de familie...incurcate mai sunt caile constiintei!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote