View Single Post
Vechi 15.03.2011, 12:39:51
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Filmul e simplu și elocvent.

Dacă nu ești pregătit să mori în oriceclipă pentru Hristos, înseamnă că nu-L cunoști cu adevărat. Ăsta este Creștinismul, atunci ești în credință, atunci când mărturisești și lași în voia Lui moartea... să ți-o dea cine vrea...

Poate și eu aș fi făcut ca cel ce s-a lepădat în 10 secunde, poate aș fi riscat și aș fi spus DA ca Petru și ca toți ceilalți apostoli, și aș fi așteptat... poate aș fi reacționat violent și aș fi încercat să-i confisc arma... poate m-aș fi gândit la soție, la copii, la mașină, la ce știu eu ce alte lucruri...

Răspunsul era simplu, pentru orice creștin serios:

''Da, Doamne, sunt gata să mor pentru Tine orișicând... doar că nimeni nu ucide o așa de mare lepădătura ca mine. Iartă-l Părinte pe acest frate care vrea să-mi zboare creierii mei atât de spurcați și infecți... precis n-are gloanțe așa că mulțumescu-i de păcăleală. Pune-i Doamne Tu un glonț pe țeavă ca să nu fie ridicol sărmanul de să-și râdă diavolul de noi toți.''

Ușor e pe hârtie, dar foarte greu e atunci când ești încolțit...

Și dacă ne uităm în Vechiul Testament, mulți au fost gata și au murit necunoscându-L pe Domnul ci doar de dragul legii Lui... de dragul Lui Dumnezeu.

Last edited by vsovivi; 15.03.2011 at 12:50:57.
Reply With Quote