Citat:
În prealabil postat de Traditie1
"Se făcea" ți se pare că e exprimare relatând experiențe reale? Ca și conținutul halucinant al descrierii, e vorba clar de vis sau halucinație (e totuna, numai că unul e în stare de somn iar celălalt de trezvie).
|
Exprimarea prin "se facea" este una care anunta mai degraba inceperea unei povesti fantasmagorice..Si mie imi pare exact asa aceasta descriere..
Citat:
Trebuie să ne educăm să facem diferența între realitate și iluzie.
|
Sunt perfect de acord.
Citat:
Noi trebuie să judecăm lucrurile rațional, să vedem care e sensul pentru care Dumnezeu face sau îngăduie ceva. Diavolul se poate preface în înger de lumină, orice realitate poate fi trucată, deci nu trebuie să credem nimic din experiențele stranii. Ce e de la Dumnezeu e clar, rațional, cu semnificație teologică.
|
Eu nu sustin nici ca sunt halucinatii,nici ca nu sunt.Ceea ce sustin EU este ceva foarte clar : persoanele iesite din moarte clinica,povestesc ceva! Sunt sigura ca acele persoane AU VAZUT CEVA!
Eu inca nu am gasit o explicatie pentru faptul ca acele persoane POT RELATA LUCRURI INTAMPLATE DEPARTE DE LOCUL UNDE LE ERA TRUPUL.
Halucinezi,halucinezi..dar la ce mod?La unul real?Deci aia nu mai e halucinatie..Dar nici nu stiu ce e...Deci ma abtin..Pur si simplu, nu imi explic fenomenul..Decat daca admit ca iese sufletul din trup in acele minute si colinda hai-hui..