Subiect: Moarte clinica
View Single Post
Vechi 13.03.2011, 01:18:57
Melissa
Guest

Implicit Din iubire..

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Experiențele de la Dumnezeu sunt cele care ne amenință cu înfricoșata Judecată și celelalte care ne îndeamnă la frică de Dumnezeu, nu cele care ne păcălesc că totul va fi bine.
De ce alegeti aceasta viata in teroare? Va place sa traiti cu groaza-n san?
Cum puteti crede ca Dumnezeu nu da semne de iubire?Chiar si acest mesaj al meu catre Aisbergul Traditie1, e un semn de iubire de la El! Pentru ca iubirea din mine, ma indeamna sa scriu acum.

Observ ca totul pentru dumneavoastra este praf si fum..Dragostea e un spectacol penibil de hormoni, hrana cea de toate zilele este pentru cei cu constiinte inferioare,orice experienta a cuiva care nu se incadreaza in tiparele dumneavoastra este demonica, orice altceva decat ortodoxia este nebunie si sex, etc..

Ma intreb fara sa vreau : seara inainte de culcare, va biciuiti singur pe spate???

Nu va scriu sa va deranjez, nici nu scriu ca n-am ce face..
Dar va intreb( si nu trebuie sa-mi raspundeti mie, ci dumneavoastra): de ce atata lipsa de iubire, de caldura umana, de zambet, de maleabilitate, de amabilitate, de toleranta, de bunatate,de iertare??...

Sunteti atat de rigid si rece..Nu inteleg de ce traiti asa??..Unde v`ati pitit IUBIREA? Ce-ati facut cu ea? Credeti ca asa il cuceriti pe Dumnezeu?Credeti ca Dumnezeu asta doreste de la noi, ce faceti dumneavoastra?Daca ar fi asa inseamna ca El n-ar fi iubire si daca El nu este iubire, atunci El reprezinta lipsa iubirii si asta inseamna ca nu mai vorbim de acelasi Dumnezeu!

Imi cer scuze daca v-am necajit..Nu asta am vrut..Pur si simplu am simtit sa va scriu...

Stiu ca va par amuzant de penibila si e posibil chiar sa va simtiti jignit ca va intreb,dar totusi "ma risc", pentru ca o fac cu sinceritate: credeti ca va pot ajuta cu ceva?

Last edited by Melissa; 13.03.2011 at 01:43:32.
Reply With Quote