View Single Post
Vechi 12.03.2011, 14:41:26
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Ce a descris asa bine cu Terra ca nu inteleg?? Te referi la acea calatorie in spatiu,catre luna? Pai este o imbecilitate tot ce a scris el acolo. Intr-adevar,ideile sunt uluitoare pt. secolul in care au fost scrise romanele (ca sunt doua parti!),dar asta nu inseamna ca a "vazut" ceva. Caci daca chiar a "vazut" inseamna ca ala care i-a aratat a facut misto de el,ca a dat-o-n bara grav de tot.

Si ce ai scris la sfarsitul topicului e o prostie mare,se vede ca nu stii nici macar anii in care a trait marele scriitor (fara suparare). A murin in 1905,an in care existau muuuulte. De exemplu: telefoane,masini cu combustie interna,trenuri cu viteza (recordul la vremea aceea al unei locomotive cu abur depaseste viteza trenurilor noastre de azi - asa ca nu era greu de intuit ca peste cateva zeci de ani se va circula cu o viteza cel putin tripla.) etc. Deci hai sa nu mai vedem nimic "uluitor" in tot ce a scris. Repet,este uluitor raportat la anul in care el a scris toate alea,dar erau rodul imaginatiei si al mintii sale sclipitoare etc. Eu il admir,dar repet,majoritatea lucrurilor sunt complet exagerate si imposibile,daca as da niste exemple n-ar umfla rasul pe toti... Repet,am citit aproape TOATE cartile sale (peste 30!),deci stiu ce vorbesc.

Concluzia: nu a "vazut" nimic,sa termini cu idioteniile astea. Singurele cazuri in care cineva "vede" ceva sunt de la diavol!
Reply With Quote