Subiect: Osho?
View Single Post
Vechi 11.03.2011, 15:56:19
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu ti-am spus ca ce zici tu acum eu le stiu, pentru ca eu nu am fost credincios si am fost atras inainte de paranormal si de religiile orientale. Aceste invataturi te fac sa crezi ca stii foarte multe, mai multe fata de alti oameni.
Dar de fapt si eu mi-am dat seama ca nu stiam nimic, erau doar prostii din alte religii, filozofii ieftine. Doar in crestinism stii adevarul, care e complet, nu mai e nevoie de vreo completare. Asadar ceea ce stii tu noi stim, ceea ce stim noi tu nu stii.
Daca tu sau altcineva nu impartasiti un punct de vedere nu inseamna automat ca sunt prostii...In plus niciodata citind altceva decat literatura religioasa n-am avut impresia ca as sti mai mult decat altii...De asta iti dai seama doar cand discuti cu cineva , vazandu-i limbajul, volumul de cunostinte asimilat, etc...Adevaruri complete....nu exista...pentru ca atunci am ajunge in absolut ori....TOT adevarul il detine numai Tatal Nostru...Si ne-a daruit destui talanti ca sa putem cerne din orice , ceea ce este bun...
Reply With Quote