Subiect: Osho?
View Single Post
Vechi 10.03.2011, 21:28:35
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
__________________________________________________ _____
sa ma ierti...dar Yoga....CHIAR NU ESTE O RELIGIE...citeste , studiaza...
Toate tehnicile orientale si pagane sunt vazute ca niste exercitii, tehnici de vindecare, etc. Adica nu ar avea nimic de-a face cu religia.
Yoga e un exercitiu, reiki e o tehnica, meditatia transcedentala la fel si mai sunt multe altele.
De fapt toate acestea tin de religiile orientale sau pagane. Sunt practici religioase ale lor, nu tehnici de dezvoltat inteligenta sau de facut muschi.
De aceea sunt prezentate ca si tehnici, ca sa fie practicate. Adica fara sa stii practici o anumita religie. E ca si cum am spune ca rugaciunea e o tehnica, nu tine de religia crestina.

Yoga e opusa rugaciunii, e o tehnica prin care omul cauta o crestere spirituala. dar daca prin rugaciune se obtine induhovnicirea, prin yoga se obtine o colaborare cu duhurile cazute, un fel de posedare.
Am citit multe carti despre yoga si mari yogini inainte sa devin credincios. Apoi toate acestea le-am aflat citind carti crestine despre yoga. In caz ca intreaba cineva de unde stiu.
Osho spune ceea ce stie, are toate ideile new-age si hinduse.
Fiecare religie are ceva care paare bun, afara de satanism niciuna nu zice sa facem rau. Si diavolul face si bine, nu face numai rau pentru ca nimeni nu ar mai crede in el.
Reply With Quote