Subiect: Bioenergii
View Single Post
Vechi 10.03.2011, 15:03:14
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Dar pe tine nu parintele te interesa, ci faptul ca cineva contrazice ratacirea aceasta numita bioenergie, in care si tu crezi. Ca un ecumenist fara new-age e ca mancarea fara sare.
Eeeee uite cum vorbeste "smerenia" din tine..Stii tu ce ma interesa pe mine?Esti tu capabil sa pui etichete?Te-ai trezit si tu sa arati cu degetu`?? Am spus clar mai sus, ca NU ma intereseaza bioenergia.Fa bine si cauta toate postarile mele vis-a-vis de parintele Teofil si ai sa vezi ca parintele ma intereseaza nu altceva.Si de cate ori cineva da un bolovani in parintele Teofil, de atatea ori am sa ma revolt! Si mai bine ai lua aminte la dragostea de oameni pe care o practica parintele si nu doar o vorbea ca altii!Ca doar avem porunca, SA NE IUBIM APROAPELE! Dar tu vad ca-i selectezi!

Citat:
Cerceteaza si tu mai mult cele crestine decat sa citesti Osho si vei ajunge la aceeasi parere ca si mine.
Iarasi vezi cu raze gama, vorba lui Andrei! Stii tu ce citesc eu mai Cataline,mai? Vezi ca te-ai mai repezit la mine si cu samanismul si te rog eu frumos, calmeaza-te,ca-i post.Nu vreau sa-ti dau o replica,pe tonul "muzical" pe care-l ai cu mine!

Citat:
Am fost ironic, dar eu nu sunt suparat pe tine.
Nu ai fost ironic.Ai vrut sa imi arati ca imi esti net superior.Asta-i diferenta esentiala intre noi doi : eu iau in calcul si varianta asta, pe cand tu, NU poti lua in considerare varianta inversa: ca eu iti sunt tie net superioara!

Nici eu nu sunt suparata pe tine.Dar ma mai accelerez pe loc cand ,repet, se arunca cu bolovani in parintele Teofil.