Citat:
În prealabil postat de Melissa
Ahaaa esti JMEKER...
|
Putin... :)
Citat:
De unde ai scos tu regula asta? Nu te-ai gandit macar 1 secunda ca poate tocmai parintele Teofil are dreptate?Poti garanta tu care este ADEVARUL lui Dumnezeu?
|
Nu prea inteleg de ce te-ai luat de mine, vad ca si altii au scris la topicul acesta ca parintele se inseala. Dar pe tine nu parintele te interesa, ci faptul ca cineva contrazice ratacirea aceasta numita bioenergie, in care si tu crezi. Ca un ecumenist fara new-age e ca mancarea fara sare.
Asadar ai gasit singurul parinte care spune ca bioenergia e buna si cine spune altceva te iei de el.
Eu am spus ca a gresit si e simplu: daca bioenergia e buna inseamna ca ceea ce a spus despre bioenergie e adevarat si ceilalti sfinti si parinti s-au inselat, iar new-age ar trebui primit cu mai mult considerare.
Iar daca bioenergia nu e buna inseamna ca parintele s-a inselat. E logic pana aici?
Citat:
Foarte rau ca in loc sa procesezi informatiile in capul tau, dai copy-paste!Invata sa gandesti SINGUR.Nu mai repeta papagaliceste toate informatile care le citesti.
|
Parerile mele sunt la fel cu cele ale Bisericii si ale sfintilor. Nu doar pentru ca nu ma cred mai mare decat sfintii, ci si pentru ca am cercetat si am vazut ca toate sunt bune. Cerceteaza si tu mai mult cele crestine decat sa citesti Osho si vei ajunge la aceeasi parere ca si mine.
Am fost ironic, dar eu nu sunt suparat pe tine.