Subiect: Bioenergii
View Single Post
Vechi 10.03.2011, 01:46:08
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Eu nu as considera greseli ceea ce a spus parintele Teofil Paraian. Depinde cum interpreteaza fiecare...
Dar ce sunt, revelatii?
Citez de acolo: "Pe toti cati m-au intrebat daca e bine sa foloseasca bioenergie, le-am spus ca da."
"Daca el simte ca-l ajuta treaba asta poate sa se duca, ca nu-i de la vrasmasul, ii de la Dumnezeu."
"asa cum te duci la un izvor de apa termala, la izvoare de apa minerala si te poti folosi de acestea, cam asa te poti duce si la un bionergetician."

Apoi: “Eu pe oamenii care n-au posibilitate să se impartaseasca la ortodocsi în strainatate, de exemplu cei care stau acolo ani de zile si-s departe de Biserica Ortodoxa, n-am nimic impotriva dacă vor să se impărtăsească la catolici.
Cum stim de la cazul IPS Corneanu, Sfantul Sinod a hotarat ca toti cei ce se impartasesc la catolici sunt caterisiti sau opriti de la impartasanie si comuniunea cu Biserica (pentru o perioada).
Practic parintele recunostea tainele catolicior.

Eu sa stiti ca am o consideratie fata de Papa de la Roma. Nu in intelesul ca ar fi conducatorul meu si ca ma orientez dupa el. Nu. Ci pentru ca este si el un Episcop al Bisericii, al Bisericii Universale."
Eu nu am auzit pana acum de Papa ca episcop al BO. Biserica Universala e un fel de ideal new-age.

Daca mai gasiti un sfant sau un mare duhovnic sa spuna aceste lucruri inseamna ca nu sunt greseli.
Sa luam doar ce e bun de la parintele.

Last edited by catalin2; 10.03.2011 at 01:56:03.