Citat:
În prealabil postat de catalin2
Deci ateii rai nu sunt atei, sunt de fapt credinciosi. Doar ateii buni sunt atei. Nu merge, decat daca eram la gradinita si nu intelegeam. De fiecare data cand un regim declarat ateist a venit la putere s-a intamplat un macel.
|
Atei sunt aia care nu cred in zei nu aia care se cred zei.
Regimul ateist a favorizat BOR-ul. Nu ti se pare ciudat? A interzis alte culte, a persecutat preotii neortodocsi, a trecut in patrimoniul BOR bisericile catolice. Asta ti se pare tie ateist? Procentual numarul credinciosilor ortodocsi a crescut in perioada comunista, iar numarul ateilor in Romania este neglijabil asa ca nu mai arunca gunoaiele din curtea bisericii in curtea noastra. Inainte sa ma acuzi de strawman afla care sunt definitiile cuvinteleor pe care le folosesti.
Citat:
Asta daca ne luam dupa alte povestiri evolutioniste, cele cu datarea. Ca doar pe asta se bazeaza, cei de atunci nu au lasat scris in ce an erau. Am mai dat un fragment din vreo cateva zeci de datari diferite care contrazic datarea folosita azi.
|
Poti sa-mi spui unde ai postat acele dovezi? Promit sa-ti arat unde sunt gresite :)
Citat:
Istoria cunoscuta (nu doar datata) se potriveste perfect cu ceea ce sustine Geneza. Noi spunem ca Adam traia cam acum 7500 de ani (nu 6000 cum spun protestantii). In hronograf sunt date exacte, pe ani. O sa vezi ca cele mai vechi popoare sunt datate cam din perioada de dupa potop (egiptenii, sumerieneii, etc.)
|
Si nu ti-a trecut prin cap ca in evolutia sa omul a fost capabil de construit civilizatii in aceeasi perioada in care a nascut si primele religii? Potopul este inca un punct slab in ce priveste veridicitatea Bibliei. Nu exista deovezi care sa sustina un potop global ci doar unele locale. Si n-o sa-ti vina sa crezi dar legendele si dovezile despre potopuri se gasesc doar in civilizatii care locuiau langa o apa mare cum ar fi un rau sau un fluviu! Incredibil!