Subiect: Bioenergii
View Single Post
Vechi 09.03.2011, 09:55:01
xanixade's Avatar
xanixade xanixade is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru xanixade
Implicit

Citat:
În prealabil postat de constantin1 Vezi mesajul
Pai si daca parintele Teofil Paraian, unul din marii duhovnici ai Romaniei, spune ca este de la Dumnezeu, eu pe cine sa cred?
A mai zis și părintele Rodion că nu sunt bune (Oameni și Demoni). Și poate și Seraphim Rose ar trebui să zică ceva, asta nu știu.
Eu mai degrabă m-aș feri de așa ceva, și decât o ședință de bioterapie, mai degrabă aș participa la un maslu, șamd.
Tu dacă în mod special vrei să cunoști o asemenea chestie, cum crezi tu, dar eu personal, asta dacă ar conta părerea mea, aș zice că sunt metode suspecte de vindecare...

Mai consider că cei care susțin asemenea lucru- vindecarea cu bioenergii, mai degrabă se inspiră din hinduism, yoga, care sunt lucruri idolești, păgâne, și care atrag și cheamă demonii asupra practicanților...
Un exemplu era o vindecătoare cunoscută din Rusia, care efectiv prelua energii de la oamenii bolnavi, nu știu ce fel de energii, pe motiv că ea îi vindeca. Și o ducea acea vindecătoare o viață de noapte plină de activitate, dimineața fiind foarte obosită, când trebuia să asiste la asemenea vindecări. Dar cineva a observat că de fapt, după câteva astfel de vindecări, vrăjitoarea a început să capete dintr-un oarecare motiv, din ce în ce mai multă energie, iar seara, în loc să fi fost obosită că de fapt ea a vindecat până la urmă o grămadă de oameni, ea era plină de viață așa încât să poată să își continue viața de petreceri... Plus că un bolnav vindecat în asemenea fel se va simți bine o perioadă foarte scurtă de timp, în așa fel că va trebui să se întoarcă înapoi la vindecător... într-o stare mai gravă ca cea dinainte, presupun...
Citiți Oameni și demoni Părintele Rodion, vă dau și link

http://zona4.arhiva-ortodoxa.info/4....i%20demoni.PDF