View Single Post
Vechi 08.03.2011, 20:33:41
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
Eu cred ceea ce scrie. Deocamdată dumneata ești cel ce crede ceea ce nu scrie (nemurirea sufletului) și-ți place să spui negrului alb (că moartea ar fi de fapt viață). Urmează doar să mai declari "viceversa": că viața ar fi de fapt... moarte!
Unde e argumentul? Te întreb asta de aproape doi ani și nu reușești să-mi răspunzi decât cu fandări de la logică și presupuneri neîntemeiate.

Citat:
Ei brava, trebuia să ne așteptăm și la asta! După ce Biserica Ortodoxă "a alcătuit" Scriptura, acum tot ea prin sfinții ei părinți a luat locul Providenței Divine.
Providența lucrează prin Biserică. Altfel, Scripturile picau din cer precum Coranul mahomedanilor. N-a așteptat Providența să apară adventiștii să ne ofere și nouă acces la adevăr.

Citat:
No problem, doctrina mea oricum nu consideră ăsta post. Dacă ar fi așa, ar însemna că în Biserica Adventistă există oameni ce postesc nu de o viață întreagă, ci de ... trei! Cunosc familii care de trei generații n-au mâncat carne și produse din carne. Și nici nu se laudă cu asta, consideră un lucru normal și natural.
D-ta confunzi postul cu dieta. Dar nici nu mai contează foarte tare fiindcă oricum suntem în fundătură și cu subiectul ăsta!