Citat:
În prealabil postat de medusa
Iosif, esti un mare MINCINOS si vei arde tu in iazul de foc.
|
Este adevarat ca uneori, in viatra mea am spus minciuni. Prea multe. Imi pare rau de ele si m-am pocait. Continuu sa o fac.
Nu cred ca am spus nici macar o (1) singura minciuna pe forum.
Daca tu crezi ca am spus, selecteaz-o si pune-o aici pe topic, te rog!
Daca n-ar fi mila Domnului voi arde intr-adevar in iazul de foc.
Citat:
Sa-ti spun de ce: vorbirea in limbi de la voi, penticostalii, este ceva provocat, pentru ca folositi mantre exact ca yoghinii, nicio diferenta, pana se incurca limba si spuneti tampenii.
|
Fiti un pic mai echilibrata in exprimare. Acel „exact ca” presupune ca dumneavoastra ati observat si yoghinii si penticostalii.
Din cate intuiesc eu nu-i cunoasteti nici pe unii nici pe ceilalti.
Citat:
Urlati repetand mecanic acelasi cuvant, "sange" sau "glorie", desi Domnul a spus sa nu folosim repetitii fara rost ca paganii.
|
Este adevarat ca in unele biserici penticostale (putine) inca se mai practica rugaciunea prin repetarea unui cuvant. Nu o apar. Dar precizez ca in destule confesiuni se practica rugaciunea cu un cuvant sau cu o expresie.
„ - Doamne, Iisuse Hristoase ,Fiul lui Dumnezeu,miluiește-mă pe mine ,păcătosul/a!” repetat la rand de zeci, de sute sau de mii de ori...va spune ceva?
Citat:
Vrei verset? cred ca il stii, dar iti bati joc de Biblie.
|
Intotdeauna am respectat Biblia. Asa am fost invatat. Daca Biblia spune ceva aceasta are, pentru mine, autoritate mai mare decat a oricarui om. Ea este Cuvantul lui Dumnezeu. Intotdeauna am citat-o cu acuratete si am incercat sa o interpretez in litera si spiritul ei.
Daca vedeti vreo bataie dejoc la adresa Bibliei in postarile mele, selectati-o si puneti-o aici pe topic.
Pana veti gasi vreo minciuna de-a mea sau vreo bataie de joc la adresa Bibliei va rog fiti un pic mai cumpanita si mai cu dreapta socoteala!
Post binecuvantat!