View Single Post
Vechi 06.03.2011, 00:48:18
Silencer Silencer is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2008
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Silencer
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Am mai propus odata: pe sectari si pe eretici NU ar trebui sa-i bage nimeni in seama,sa ne facem ca nu-i vedem,sa-i ignoram,ca mai mult agita spiritele. Orice ortodox care e ORTODOX stie ca nu o scoate la cap cu unul ca astia si ca oricum nu avem nimic de invatat de la ei. Deci de ce sa ne mai batem capul si sa pierdem vremea fara folos? Uitati-va cat am discutat cu sectarii,daca ne-am fi petrecut tot acest timp rugandu-ne... ne-am fi sfintit! Eu unul imi doresc ca forumul sa fie unul ortodox,nu ecumenist! Chiar nu mai ia nimeni atitudine? Nu mai apara nimeni ortodoxia? Atat de "mamaligi" am ajuns (ca sa citez pe unul din parinti)?
Frate, ai dreptate, de asta nici nu mai comentez aici :) E inutil, pentru ca la fiecare cuvant spus de noi, vsovi scrie un text intreg, plin de aberatii si acuze la adresa noastra, ca sunt fricos, ca nu caut adevarul, ca nu shtiu ce, si din care motiv nici nu citesc pana la urma ce scrie...
E inutil de scris ceva deoarece vor mai aparea vreo 3 mesaje lungi, pe care eu nici nu vreau sa le citesc :)
Dar cred ca ai dreptate, stau aici pe forum deoarece e unul Ortodox, si nu ecumenist, nu vreau sa aud alte adevaruri spuse de altii mai "luminati" ca mine... Ci vreau doar sa discut cu altii si sa aflu parerea altora care au aceeasi credinta ca mine.
Reply With Quote