View Single Post
Vechi 02.03.2011, 01:27:27
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Ar trebui sa discutam, ce ne ispiteste pe noi la barbati.

Deci, dupa cine si de ce intoarcem capul,sau discret,privirea?
In calitate de barbat chiar as fi curios sa aflu raspunsul. Insa din ce am constatat pana acum difera in functie de persoana. Fiecare fata urmareste ceva la un barbat,in functie de preferintele ei. Unele cauta credinta,un suflet mare,bun si curat,intelegere,compasiune,sinceritate,fidelitate etc. iar altele cauta un aspect fizic placut,haine scumpe,situatie materiala buna,sa fie "bazat" s.a.
Deci nu cred ca e o regula. Acelasi lucru se poate spune si in cazul baietilor cu privire la fete...

Citat:
Daca discutam doar de aparitiile masculine din biserica, eu mentionez ca nu retin sa-mi fi atras atentia vreo prezenta masculina.Poate pentru ca atunci cand intru in biserica, dispare totul in jur.Raman doar eu si El.
He he,am avut si eu de furca cu ispitele astea. Stii cum e,mereu mai intra in biserica si cate o fata mai "necrestina",indecent imbracata,care arata bine etc. Insa privirea NU trebuie intoarsa orice ar fi,si nici gandul nu trebuie indreptat la asa ceva. Mai bine inchizi ochii si te rogi,trebuie sa fie o lupta continua cu patimile noastre. Nu intamplator a spus Hristos ca omul trebuie sa se lepede de SINE! Adica de patimi,de tot ce este omonesc (si diavolesc).

Citat:
Se intampla insa prin curtea manastirilor, unde mai apare cate un "Brad Pitt" in trecere,grabit si foarte curios sa scaneze tot ce misca-n jur.
Si pe mine m-a "certat" odata un frate de manastire ca imi dadusem geaca jos,ramasesem intr-un tricou mulat,si eram mai indecent Am si eu pacatele mele pana la urma.

Citat:
Nu cred ca neaparat parfumul sau pantalonul, sau camasa, sau firma, sau pantoful, imi fura momente vizuale, ci mai degraba dezinvoltura cu care sunt purtate si chipul/trupul frumos...Aerul acela degajat ,atitudinea ce denota siguranta de sine..
Am spus si mai sus despre asta... Unele fete (in special pustoaicele de 15-20 de ani) cauta baieti frumosi,care arata bine,eventual sa aiba si o masina etc. Imi amitesc ce mi-a zis o fata (era frumoasa tare): "Ce daca e prost,frumos sa fie" Sa ma fereasca Dumnezeu sa am o fata ca nu stiu cum as putea s-o educ... sunt sanse mari de esec.

Citat:
Deci domnilor, purtati cu umilinta vestimentatia, ca sa nu sariti in ochi...in ochii mei..:-)) si-a altor femei care apreciaza frumosul in toate formele de manifestare a lui!
Acum si tu... Mie chiar imi placea cand mergeam la sala,era vara si ma imbracam sumar,ochelari de soare,tineam rucsacul pe un umar si mana sa fie incordata... ce se mai uitau fetele dupa mine

Last edited by Raoul; 02.03.2011 at 01:43:44.
Reply With Quote