Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
:)Mirean,fiecare ramane la opiniile sale.Cine a zis ca eu contest Ierarhia Bisericeasca sau intregul BOR?Tu:cool: singur,nu eu:rolleyes:.Acum zic si eu ca tine,cauta in urma si vezi daca am scris eu ceva de rau despre vreun Ierarh.Doamne fereste,pazeste si apara!Dar eu nu contest poruncile Lui Dumnezeu vizavi de aproapele,asta nu mai pricepi tu;uuufff,ce o fi asa de greu de priceput aceasta?,ia mai fa-i si matalutza cunostinta cu SFANTA BIBLIE ORTODOXA,cu Patericele,cu Matericele,cu scrierile Sfintilor nostri ortodocsi,dar si alte scrieri ale Sfintilor Parinti Ortodocsi avand alta nationalitate si apartinand tarilor cu o traire profund ortodoxa,ma refer aici la tari ca Rusia,Grecia,etc.
|
Pai stii cum esti tu? Ca un copil care nu asculta sfaturile parintesti ci pe ale unor vecini sau cunoscuti. Apoi vine si spune ca a fost ascultator (eventual vrea si daruri de Craciun). (Nu-s prea alegoric, nu?)
Referitor la recomandarile tale...am citit in domeniu, nu sunt expert, dar oricum cred ca este mai important sa intelegem putinul studiat...