View Single Post
Vechi 01.03.2011, 13:59:11
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicola06 Vezi mesajul
Dupa ce parasesti un pacat, Sfintii Parinti spus sa uitam pacatele ca astfel ele sa nu le mai avem in inima noastra si in minte pentru a ne murdari din nou... sper ca am reprodus bine.
Dar daca uit pacatul, nu mai ma caiesc pentru el ca atunci cand il am mereu in minte si nu mai realizez gravitatea lui... sau trebuie sa fac cainta pentru el si apoi sa il uit? sau trebuie sa stiu ca sunt pacatoasa , sa ma caiesc dar sa nu ma gandesc cula un pacat anume? Pe unde e calea de mijloc?
Fugi la duhovnic si afla.

Cat despre uitarea pacatelor... cel mai adesea, acesta nu este un lucru de dorit.
Neuitandu'le, avem mai mari sanse sa traim in pocainta continua si sa nu mai cadem iarasi in ele.

Calea de mijloc este a'ti vedea neincetat pacatele, insa a ramane linistit sufleteste si trupeste, avand nadejde in mila lui Dumnezeu.

Reply With Quote