View Single Post
Vechi 03.07.2007, 15:37:33
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif
Sovidiu, vorbesti din nestiinta...daca ai fi avut o relatie deosebita cu duhovnicul tau, cred ca ai fi avut alta parere. Dar atata vreme cat nu stii ce inseamna o relatie duhovniceasca, te sfatuiesc sa te abtii de la comentarii.

Cat priveste libertatea, draga Cristalin, programul duhovnicesc nu o impiedica, dimpotriva te ajuta cu adevarat sa fii liber. Programul duhovnicesc nu tine de o anumita ora sau de o anumita forma. Programul duhovnicesc este intalnirea ta cu libertatea Insasi!
Poi ce inseamna o relatzie duhovniceasca in opinia ta?, shi de ce sa ma abtzin, este undeva in comentariile mele ideea ca parerea mea este cea buna shi a altora cea rea, ca doar eu stiu shi altzii nu? Adica ne ceri sa ne spunem parerea shi apoi ma sfatuieshti sa ma abtzin? :dontgetit: Mi-am spus parerea mea shi te-am intrebat unele lucruri despre tine si se pare ca iar te-am suparat ???, dar se pare ca preferi sa pastrezi discretzie... foarte bine. Shi de unde tzi-ai dat seama ca nu stiu ce inseamna o astfel de relatzie? Poi sigur ca nu shtiu, ca nu sunt nici preot shi nici calugar ci doar un banal creshtin-ortodox... dar uite ca shtiu mai bine ca domnia ta din moment ce eu mi-am spus parerea pe cand domnia ta nu prea, dar lasa sa se intzelega ca iacata ca ar shtii mult mai bine. Shi daca stie atunci de ce mai intreaba? Iar daca o face pentru a aborda anumite teme, atunci de ce nu-i prea place raspunsurile mele... fireshte ca vorbesc din neshtiintza... sa fim serioshi stimate Iosif, poi numai Bunul Dumnezeu vorbeshte din cunoshtintza... noi ne spunem doar pareri. Dar daca te-am suparat atunci intr-adevar se cuvine sa nu mai conversez cu domnia ta o vreme macar... cinestie daca domnia ta nu pune prea la suflet shi ce anume intzelege... deci te las in pace stimate Iosif... deocamdata :)
Reply With Quote