View Single Post
Vechi 27.02.2011, 18:15:15
AdrianAamz AdrianAamz is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Elada / Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz Vezi mesajul
As fi si eu curios sa cunosc pe acei contemporani ai nostri inviati din morti pe care ii cunoasteti si dvs. Macar numele si adresa lor de e-mail.
Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Este unul caruia nu-i mai stiu adresa de mail. Are un nume absolut obisnuit, locuia prin SUA. Acum vreo zece ani povestea: "Cand vad cate un mort ma rog lui Dumnezeu sa-l invieze. De cele mai multe ori nu ma asculta, dar, hei, e mare bucurie cand ma asculta. Cativa au inviat!" :))
Nu stiu ce s-a intamplat cu el, caci acum nu mai e cum era inainte. A obosit, vindecarile sunt din ce in ce mai putine...sau noi mai necredinciosi...
Am mai cunoscut altul din Africa de Sud...dar a murit.
Inca unul, prin care Dumnezeu a facut mari semne si minuni in anii 70-80. Nu mai stiu ce face acum.
Am gasit altul pe net, l-am vazut cum vindeca; am cercetat ceea ce face si cred ca Dumnezeu lucreaza prin el. [Trebuie sa avem foarte mare grija, sunt foarte multi vindecatori amagitori]; nu stiu inca daca a inviat morti.

Totusi, nu trebuie sa alergam dupa astfel de oameni; daca Dumnezeu ne trimite la ei, ok, daca nu, iarasi ok. Insa preocuparea noastra trebuie sa fie ca noi sa avem credinta; ei doar sa ne slijeasca ca modele, ca o dovada ca se poate.
Eu m-am referit la unul care a fost el insusi inviat, nu la unul care povesteste altora ca el inviaza mortii.