View Single Post
Vechi 26.02.2011, 19:40:33
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Este foarte intereant cum Zelea Codreanu a fost asasinat exact dupa ce a indicat membrilor ML sa se comporte crestin ortodox (fapt care nu s-a intamplat decat pentru putini membri ai ML dupa moartea lui Zelea Codreanu).
Adica Zelea Codreanu cand a devenit crestin ortodox autentic si a recomandat membrilor ML sa se comporte crestin ortodox,sa nu recurga la violenta,sa suporte ce se intample,sa aibe nadejde intr-un viitor mai bun, nu a mai fost bun de om politic,a fost asasinat,fara nicio lege si nicio urma de dreptate iar acum ii sunt puse in carca crimele unor oameni inselati de draci din ML.

"Renasterea ML" fara Zelea Codreanu,dupa moartea trupeasca a lui Zelea Codreanu?
Ce s-a intamplat dupa moartea lui Zelea Codreanu,parerea mea, a fost ingroparea ML si transformarea dintr-o miscare de reinoire sufleteasca crestin ortodoxa a Romaniei intr-un partid nazist aflat sub insuflarea dracilor,care a contribuit la ingroparea Romaniei si mai mult in mocirla pacatelor si intrarea si mai tare sub influenta dracilor.

Eu sunt destul de sigur ca daca ar fi trait Zelea Codreanu nu ar fi fost de acord cu inrolarea Romaniei alaturi de nazisti in WW2,asa cum Carol al II-lea si altii inselati de draci de atunci au facut.
Nu numai unii sovietici inselati de draci au rupt din trupul Romaniei Basarabia ,ca doar pactul a fost Ribentrop-Molotov,adica si niste inselati de draci de la germani au luat acea decizie,de a se face stapani pe teritoriul unei tari de nu le apartinea lor.
Asa zisii "legionari" nu au observat oare cum inselatii de draci nazisti au luat Romaniei apoi jumate din Transilvania,cum unii catolici unguri inselati de draci,hortysti au facut masacre impotriva populatiei pasnice din nordul Ardealului?
Pai cu nazistii s-au gasit ei sa se alieze?Asa face un "aliat" fata de alti aliati?

Consecintele intrarii Romaniei in WW2 alaturi de puterile naziste au fost dezastruoase,pe langa faptul ca nu am luat inapoi nici Basarabia,nici Bucovina de nord,mai a trebuit sa platim si despagubiri masive dupa WW2.

Alta ar fi fost situatia daca Romania era impotriva nazistilor,cum ar fi fost firesc,altfel am fi stat la masa tratativelor dupa ce s-ar fi terminat WW2.

Last edited by mihailt; 26.02.2011 at 19:52:34.
Reply With Quote