View Single Post
Vechi 25.02.2011, 21:15:54
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Fani71
"Dar si asa, tu nu spui ce spune Zaharia: din cate am inteles eu, el spune ca cei care mor fara botez (prin avort) nu au nici o sansa de mantuire. Punct. Nu mai conteaza daca s-a pocait sau nu cel care i-a avortat, daca se roaga sau nu cineva pentru ei.
Si da, poate ca mantuirea copiilor morti fara botez depinde direct de rugaciunea Bisericii pentru ei.
Dar a spune ca ei se duc drept in iad, automat.. este o ideea ingrozitoare, care nu se potriveste de loc cu ce stim despre dragostea lui Dumnezeu pentru om."
..................................................
Nici nu cred ca acesti nefericiti se duc in iad....Dumnezeu este iubire , EL cunoaste totul si nu poate condamna un suflet nevinovat iadului pt gresala parintelui sau...

Voi luati din ce am scris eu doar ce voiti voi iar din interpretarile mele voi faceti noi interpretari dupa cum va convine si trageti concluzii aiurea .
Cititi bine ce am scris in tot acest thread daca chiar va intereseaza . Daca nu, mai bine lasati netul si savurati o cafea parfumata sau cadeti in rugaciunea cea datatoare de bucurie ! Este o propunere prieteneasca.

Nu este nimanui de folos o asemenea polemica . Eu nu doresc sa va fac pe voi ortodocsi , asta tine , vorba prietenului agitat cu liberul arbitru, de liberul vostru arbitru si nu de mine , iar voi nu reusiti sa ma faceti pe mine lapsi sau ecumenist al timpurilor moderne si contemporane.
Vorba lui Hristos D.zeul nostru : fie voua dupa credinta voastra !

Last edited by zaharia_2009; 25.02.2011 at 21:18:09.
Reply With Quote