View Single Post
Vechi 25.02.2011, 12:55:02
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

La care se vor alia și trădătorii... deci în USL au intrat pe ușa din dos și PRM și UDMR... la Ilfov și Bihor, că minerii și png-iștii lui Becali sunt cu Hrebenciuc dintotdeauna...

Și astfel iată începutul sfârșitului. Ponta secolului.

Ce să facem? Ne pregătim pentru revenirea la putere a mincinoșilor fricoși dar care se dau grozavi și sfințișori și biruitori căci toată ziua ei ne mustră pe noi la toate televiziunile și ne dau lecții... și apoi vor redeclanșa prigoana generală.

Nu-i bai, 1 an și 6 luni a fost destul pentru bucurie, dragă domnule Boc, mai aveți acum de asumat doar legea relațiilor de muncă și gata... puteți să muriți liniștit căci v-ați făcut datoria complet și rapid față de țară în momentul ei cel mai dificil, și eu vă mulțumesc sincer. Fără ispispitiRONie.

Și ce o să facem în perioada următoare dacă or să revină la putere dictatorii prin aceleași manevre ale axei, prin care au confiscat țara asta timp de 20 de ani după 42 de ani de lagăr comunist și război pronazist?

Nimic, ci vom aplica în practică teoria: ''răbdaree, răbdarică, răbdaroi''... dar nu așa ca fachirii ci cu folos.

Eu totuși mai sper că va rezista protocolul de guvernare până în 2012, dar mi se pare absurd dacă lui Mihai Viteazul (Băsescu) i se va lua iarăși gâtul și se vor alia pe ici pe colo toți trădătorii între ei. Trădătorii de neam și de țară pe ideea ''cine poate să țină piept fiarei?'', dar asta se întâmplă de 7500 de ani căci toți Îl trădăm mai devreme sau mai târziu pe Domnul, pe Rege, pe părinți, pe frați, asta e politica și n-ai ce-i face decât să rabzi. Nu e bine ca să fugi de Cruce.

Poate ar fi o soluție (nu ca să fugim de Cruce ci ca să nu ne răstignim în deșert), să ''anexăm'' printr-un pact zonal echitabil Ungaria la România, și apoi Bulgaria și Moldova și atunci am ieși din circul ăsta absurd al revizionismului austriac și nazist. Nu avem nevoie de țările altora că nu suntem lacomi de pământ sau de noi biruri pe spatele oamenilor, ci ar fi interesantă o alinață în mic, un fel de UE mai mititel dar în folosul nostru al tuturor, și poate o să intre și Serbia și alți vecini și gata. La București facem un mini Bruxelles regional, emitem moneda Cezarul din aur sau metale nobile și gata cu circul monedelor și devalorizărilor și practicile hoațe ale bancherilor... că am impresia că așa este scris de la Dumnezeu că va fi să fie până la urmă. Dar asta va fi după război când se vor arâta mulți beroi.

Cu cât mai repede cu atât mai bine... Numai să nu-și bage ursul grizly sau ăla brun coada lui aia pe care și-a pierdut-o când a pescuit iarna după cum îl învățase vhulpia argintie... că atunci facem un mini rahat turcesc cu stasfide și zagăr pudră, un fel de baclova. Adică, Mister Lova Lova Lova... și nu ce credeați voi!.. așa o armonie frumoasă în casa noastră.

Deci mulțumesc frumos domnule Boc și precis veți avea și dumneavoastră o steluță curată pe Cerul României Creștine, pe cerul Reginei România, mai aveți o lege importantă de asumat și gata... iar apoi ce o fi o fi, că la noi e ca la nimenea: viceversa, vicentoarsa viceglobul pământesc, stop. Și doar le-am zis că nu există nici un glob de pământ ci e o greșită modelare și demonstrație deductivă a ceea ce pare că se vede. Dar mai crede cineva ce ni s-a dat mereu de sus de pe la Adevărul? Toți cred viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc... de parcă ar exista pe undeva vre-un glob... nu este!

Last edited by vsovivi; 25.02.2011 at 13:37:12.