despre mine: caut calea de mijloc in toate, nu imi place sa ies in evidenta, nu vorbesc mai deloc, sunt des acuzata de indiferenta, am ajuns intr-un stadiu in care sunt dezgustata de viata si totul mi se pare un cosmar de care trebuie in permanenta sa ma feresc. Nu am incredere in nimeni, niciodata nu cer ajutor, ajut pe altii dar nu cer in schimb nimic decat de la D-zeu. Intotdeauna am cautat sa nu ma bazez pe nimeni si in orice situatie as fi sa am o cale de iesire si sa ma pot baza pe mine insami, am fost acuzata ca nu am nevoie de nimeni si ca ar trebui sa stau singura ca asa mi se potriveste cel mai bine, dar nu suport singuratatea, inebunesc. Inainte nu eram asa, eram optimista si visatoare dar mi s-a taiat, m-am transformat ca sa pot supravietui.
Eu pe acest sot l-am gasit intr-o revista de matrimoniale. Mi s-a spus ca nu e o cale buna dar nu aveam alta. Se tineau mai multi dupa mine dar erau afemeiati si vroiau orgii sexuale. Nu am cedat pentru nimic in lume fiindu-mi o mare scarba. M-am convins apoi ca majoritatea , deci nu toti dar in cea mai mare parte cei din astfel de reviste sunt persoane care nu au fost acceptate de societate ori aveau unele defecte majore fizice, handicapuri ori de comportament gen schizofrenii, isterii. Toata lumea imi zicea ca merit ceva mai bun inainte sa ma casatorec, am tot cautat dar am gasit numai viciati, si am crezut ca asta e credincios era prefacut mielusel dar a devenit un diavol. Poate sunt si influentele maica-sii, poate asa e el deja ma oboseste sa mai incerc sa aflu ce o fi de vina, cert e ca am luat o mare plasa si mai bine nu ma maritam am zis sa nu fac pacate sa am relatii fara casatorie si mai rau am ajuns mai bine stateam in concubinaj si acum o rupeam si gata. Inaite sa ma marit am stat cam 2 ani, timp in care nu si-a dat arama pe fata a fost un perfid si insista cu casatoria.Eu nu are servici si nici nu vrea sa isi ia, maica-sa l-a invatat sa stea acasa nu cumva sa faca eforturi desi nu are probleme fizice de nici un fel decat cu capul -nervii. Poate stie ca e schizofrenic si nu il lasa in societate si mie nu mi se spune cine mai stie?
|