View Single Post
Vechi 24.02.2011, 13:20:18
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Silencer Vezi mesajul
Ca fost gamer inrait ce pot spune... Jocurile sunt o lume fantastica, e shi normal ca odata fiind o lume inventata sunt unele chestii ireale... Ca exemplu sa iau World of Warcraft, am pierdut mult timp cu el, Acolo sunt shamani, si eu au o vraja "reincarnarea", poti fi Preot al intunericului ca sa zic asa, poti fi vrajitor, te poti aprofunda in demonologie, sau mai shtiu eu, dar astea shi sunt conditiile unui basm, unui joc care sa iti faca impresia de o alta lume, una fantastica...

Nu spun ca aceste chestii ar fi normale, dar nu exista o alta alternativa pentru aceste jocuri fantastice, si ele mereu vor contine elemente fantastice, deci ireale...
Eu cateodata in World of Warcraft imi puneam numele de "Ortodox", sau ce ceva asemanator
Salut , ai jucat cumva pe serverul wow romania , era un tip acolo pe care l chema ''Unortodox'' esti cumva tu ? acuma joc pe wow beez e mult mai tare are si realm de 500x ff tare