View Single Post
Vechi 24.02.2011, 00:50:30
AdrianAamz AdrianAamz is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Elada / Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
"Criteriul enuntat de mine" nu duce in aceasta directie. Hristos vorbeste prin cei care ii calca pe urme. Papa, cu tot respectul, e conducatorul unei mari religii. Insa pentru a fi vocea lui Dumnezeu pe pamant trebuie mult mai mult de atat. Trebuie sa-L cunosti pe Dumnezeu, sa fi trait ani de zile intr-o stransa relatie cu El, pazindu-te de pacat si rastignindu-ti zilnic firea pamanteasca. Asta este partea ta. Mai exista si partea lui Dumnezeu :El decide daca iti da darul acesta sau altul.
Cred cu toata convingerea ca Papa, episcopul Romei de azi, ca si predecesorii lui cu care am fost contemporan incepand cu 1964, au calcat pe urmele lui Hristos, ca l-au cunoscut pe Dumnezeu, ca au trait nu doar niste ani de zile ci toata viata intr-o stransa relatie cu Dumnezeu, ca s-au pazit de pacat si ca si-au rastignit zilnic firea pamanteasca. Si daca Dumnezeu i-a invrednicit cu functia suprema in BRC, inseamna ca le-a dat nu doar un singur dar.

Citat:
Cand un prooroc vorbeste, ceea ce spune el ia fiinta. Cand Ilie a spus ca nu va mai ploua decat la cuvantul lui, asa a fost. Iar cand a spus ca vine ploaia, a venit. Cand Elisei a spus ca femeia stearpa va avea copil peste un an, asa a fost. Si cand a spus ca apa rea se va face apa buna de baut, asa a fost. Si ei au facut intotdeauna voia lui Dumnezeu, lucrand asa cum ar fi lucrat Dumnezeu in locul lor. In plus, proorocii noutestamentali au vindecat boli incurabile, au inviat mortii si au vestit Evanghelia curata.
Ati ajuns tot acolo unde am zis si eu ca se gasesc proorocii autentici: in Biblie.

Citat:
Acum spuneti-mi dvs cati prooroci de acest fel cunoasteti.
Pe baza declaratiei dvs. de mai sus, cunosc tot atatia cati cunoasteti si dvs.
Adica, atatia cat cunoaste oricine care citeste Biblia.