Citat:
În prealabil postat de padrevicentiu
Domnule scrabble miron,in primul rand daca vrei dezbatere ne razboim pe privat ca sa nu facem prea multa valva aici pe forum ca este destula.Eu am observat mai bine si am gandit aceea teorie la care tu te-ai simtit ofensat...de ce nu poti recunoaste?Si daca iti dau explicatii tu oricum nu vrei sa le intelegi si apoi sa comentezi mai rau... gaiță masculina ce esti!de aratat nu imi arat dintii precum  doar a fost o presupunere acum vrei sa deschid un topic dedicat tie?Poate nu am chef,este posibil ca ai fumat multi pe forum dar la mine sa stii ca nu merge,sa stii ca eu nu fac ca eu stiu mai bine ca tine pana acum am vrut doar sa te mustru cum s-ar zice si am vazut ca te simti atacat si nu meriti sa iti arat explicatii destul de logice ca daca ai fi tacut inseamna ca nu faci comentarii daca iti dau argumente si explicatii logice!sa stii ca nici eu nu vreau sa mai consum energie aiurea pe forum.Vrei explicatii,argumente?atunci taci si asculta si apoi ia aminte.Acum iti mai zic doar atat,frate mergi in pace credinta ta te-a osandit!
P.S Cand vorbeam de teologie sa stii ca nu ma referam la dificultatea in sine ci despre cat de multi o inteleg si cat de multi o resping asa ca tine fara macar sa citesti titlurile ca apoi sa intelegi ceva din naivitatea ta!
|
Nu am nimic de mutat in privat. Eu discut cu tine public, sau nu discut deloc.
Cat despre calitatea raspunsului tau, sa te judece restul care au avut rabdarea sa citeasca disputa asta prosteasca inceputa de tine din nimic. Pentru mine e evident ce-ai sau ce n-ai in cap si ma opresc aici.
O sa ma iau doar de forma: invata sa folosesti alineate si spatii dupa semnele de punctuatie, prinde bine.